top of page

M Picaut nu i Tullinge

Nu har jag utökat mina behandlingar med härliga ekologiska produkter från svenskägda M Picaut!

M Picaut har både mer aktiva produkter och även de mest lugnande och hud-barriärstärkande som vi behöver idag,

I dessa produkter som är fullproppade med goda naturliga ämnen som arbetar stärkande för hudhälsan, precis som vår mage behöver goda bakterier behöver även vår hud prebiotika och probiotika. Dessa goda egenskaper finns i denna serie av produkter.Nu har de lanserat två nya krämer. Båda produkterna innehåller prebiotika, den viktiga näringen till goda bakterier, och probiotika, bakterier som bevarar och stärker hudens egen mikroflora vilket bidrar till en friskare och mer motståndskraftig hy.Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream är en reparerande och stärkande kräm med anti age-effekt för normal, känslig eller obalanserad hud medan Amethyst Obsession Probiotic Balancing Cream är en lugnande och läkande kräm för fet, kombinerad, normal eller problemhud.

– Mixen av pre- och probiotika tillsammans med de höga halterna av squalane, fuktbombskomplexet pentavitine och olika sorters hyaluronsyra är en fantastisk formula. När probiotikan bryts ner bildas det dessutom andra ämnen som är fina för huden, hyaluronsyra, peptider och vitaminer, som ökar hudens lyster, fukthalt och kollagenproduktion, säger Mette Picaut.


Jag är så peppad att få arbeta med dessa produkter och själv börjat att använda krämerna både för ansiktet och kroppen!


Jag har lagt in en ny ansiktsbehandling på 30 min för dig som vill komma och få råd och en riktigt välgörande ansiktsbehandling, som både tar hand om din hudhälsa och vår miljö.

Mejla för mer information eller om du vill boka en behandling info@veronicashudokropp.se boka online behandling0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page