top of page

Vad är Jett Plasma Goldtip-

Jett Plasma - Gold Gniststrålebehandling

Gold tip skapar en gniststråle som är s.k. ablativ behandling - ytslipande

Med Jett Plasma Gold erbjuder jag en effektiv huduppstramning, fungerar riktigt bra på rynkor, ärr, godartade hudförändringar och allt från kärl till pigmentförändringar. Oftast behandlas området 1 gång, men vid större fibromer (hudflikar) ärr eller djupare rynka kan det behandlingen upprepas.

Kollagenstimulering och kvalitetsförbättringen fortlöper upp till till 3 månader i vävnaden efter behandlingen.


Innan behandlingen startar, bedövas området med bedövningssalva och om du har hudförändringar som du eller jag inte är säkra på så konsultera läkare för att utesluta elakartade förändringar. Direkt efter behandlingen är huden röd och lite svullen, dagarna efter är huden svullen och du kan se små dots/prickar om jag använt dottingmetoden, dessa prickar skall läka och ramla av (inte klia eller gnugga bort) Under läkningen är det viktigt att du följer mina behandlingsrekommendationer och de produkter som tillskrivs.

Du får med dig utförlig information och kräm för första tiden.


Kontakta gärna mig för mer information om Jett Plasma Gold, jag har själv gjort ögonlockslyft och linjer under ögonen och är supernöjd med resultatet. Av egen erfarenhet vet jag att man ser lite annorlunda ut de första dagarna, men det är helt klart värt det.

Mejla mig på info@veronicashudokropp.se för mer information och prisbild.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page